Publisert 18.04.2021
Kommuneoverlege Terje Kleiven

Smitten på Haugalandet har vore godt på veg ned denne veka, og ein har kontroll. Slik er det og i Vindafjord. Me har ikkje registrert nye smitta denne perioden. Dei fleste butikkar, treningssenter og serveringsstader har opna opp att, og skulane i kommunen vår er på gult nivå.

Publisert 15.04.2021

Velkomen til våre nye nettsider som er lansert i dag torsdag 15. april. Målet er at dei skal vera enklare å finna fram i, og at tenestene blir presenterte på ein klar og tydeleg måte.

Publisert 09.04.2021
Kommuneoverlege Terje Kleiven

Denne veka har me auka vaksinasjonstakten. Totalt er det sett nesten 1.500 dosar, der om lag ein tredjedel er fullvaksinert og to tredjedelar har fått sin første dose.

Publisert 09.04.2021
Trakor koster opp strøsand etter vinteren.

Rett etter påske skulle kosting av strøsanden etter vinteren på kommunale vegar og fortau begynt. På grunn av det kalde, og til tider vinterlege vêret, blir det oppstart vel ei veke seinare enn planlagt.