Publisert 27.04.2021

Grunna gjeldande smittevernreglar vert gruppemøta før komunsetyret 4. mai gjennomført digitalt på teams.
Ta kontakt med gruppeleiar for nærare opplysningar.

Publisert 26.04.2021

Alle i Vindafjord som fekk første dose av AstraZeneca, får no tilbod om Pfizer som dose 2.

Publisert 23.04.2021
Telefonkiosken er blitt pussa opp og fått profilering som synar fram konseptet gje ei bok, ta ei bok..

Den raude telefonkiosken er no transformert til ein flott lesekiosk.

Publisert 23.04.2021
Eldre kvinne får koronavaksine.

Per 23. april er vaksineringa kome til gruppe 6. Dette er personar i alderen 55-64 år med underliggande sjukdomar.

Publisert 18.04.2021
Kommuneoverlege Terje Kleiven

Smitten på Haugalandet har vore godt på veg ned denne veka, og ein har kontroll. Slik er det og i Vindafjord. Me har ikkje registrert nye smitta denne perioden. Dei fleste butikkar, treningssenter og serveringsstader har opna opp att, og skulane i kommunen vår er på gult nivå.

Publisert 16.04.2021
Eldre kvinne får koronavaksine.

Vindafjord kommune er nå godt i gang med vaksineringa. Alle over 65 år skal ha fått minst éin dose i løpet av veke 16. Er det nokon som ikkje har fått tilbod om vaksine i denne gruppa, må dei kontakta vaksinekontoret.

Publisert 15.04.2021

Velkomen til våre nye nettsider som er lansert i dag torsdag 15. april. Målet er at dei skal vera enklare å finna fram i, og at tenestene blir presenterte på ein klar og tydeleg måte.

Publisert 15.04.2021

Møta vert gjennomført digitalt på teams.

Publisert 09.04.2021
Kommuneoverlege Terje Kleiven

Denne veka har me auka vaksinasjonstakten. Totalt er det sett nesten 1.500 dosar, der om lag ein tredjedel er fullvaksinert og to tredjedelar har fått sin første dose.

Publisert 09.04.2021
Trakor koster opp strøsand etter vinteren.

Rett etter påske skulle kosting av strøsanden etter vinteren på kommunale vegar og fortau begynt. På grunn av det kalde, og til tider vinterlege vêret, blir det oppstart vel ei veke seinare enn planlagt.