OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Til barn og unge i Vindafjord!

Har du lyst på ein prat? Helsesjukepleiar er her for deg!

Ta kontakt med oss!

Barn og skule

Aktuelt

 • 02.12.2022 Sven Gustafson går gjennom UngData 2022

  Tverrfagleg innsats for barn og unge

  1.desember var det tid for å samle tråder i BTI-arbeidet i kommunen. Barnehage, skule, helsestasjon, PPT, barnevern og tillitsvalde hadde stikkord som BTI-handlingsrettleiar, stafettlogg, oppvekstreforma og kompetanseløft for spesialpedagogikk og inkluderande praksis på agendaen.
 • 18.11.2022

  Velkomen til foreldrekurs

  Helsestasjonen i samarbeid med familieteamet tilbyr gratis foreldrekurs til førstegongsforeldre som har barn i alderen 6 månader til 3 år. Kurset passar for alle. Du treng ikkje oppleva foreldrerolla som vanskeleg, eller at barnet ditt har behov for noko spesielt for å delta.
 • 17.11.2022 Bente T. Gjil og Gro Anett Espevoll hadde eit interessant og nyttig opplegg for deltakarane

  Fagsamling

  17. november arrangerte barnehage - og skuleeigar fagsamling for fagarbeidarar og assistentar i barnehage og skule med tema korleis møta uønska åtferd hjå barn gjennom god kommunikasjon og relasjon.
Til toppen