OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Velkomen til Vakre Vindafjord

Her er det kjekt å vera! Saman skaper me utvikling som gir attraktive lokalsamfunn, ein berekraftig kommune og framtidsretta tenester. Kom til Vakre Vindafjord, enten du vil flytta hit, jobba her eller oppleva Vindafjord. Her finn du moglegheitene.

Siste hendelser i kategori

Aktuelt

 • 04.11.2022

  Velkomen til bygdemøter om inkludering og mangfald!

  Dette er ein invitasjon til lag, organisasjonar og sambygdingar i Vindafjord. Det blir møter i alle bygdene om prosjektet «Inkluderande bygder». Lista er oppdatert med dato for Bjoa og Vikebygd.
 • 04.11.2022

  Kom med ønsker til julegåvetreet

  I år blir det julegåvetre både på Ølen senter og Ølen torg i desember. Her kan innbyggarar i Vindafjord og Etne som har det trongt økonomisk koma med julegåveønske til barn og unge. Dei som vil bidra kan velja eit hjarte og kjøpa inn gåva.
 • 03.11.2022

  Finn deg sjølv før andre gjer det

  11. november er Verdsdagen for psykisk helse. Etne og Vindafjord mental helse og Vindafjord arbeidsgiverforening (VAF) inviterer til frukostseminar i kinosalen på Skakkesenteret.
Til toppen