Publisert 12.05.2021
Åtte damer som utgjorde vaksineteamet 12. mai 2021.

Det er stor pågang på vaksinetelefonen med dette spørsmålet. Mistanke om at andre snik i vaksinekøen går også igjen. Begge deler bidrar til lang ventetid på vaksinetelefonen.

Publisert 12.05.2021

Tysdag ettermiddag blei det stadfesta eit nytt smittetilfelle i Vindafjord. Det dreiar seg om importsmitte ved ei verksemd i kommunen.

Publisert 10.05.2021
Minibuss køyrer på veg med grøn skog i bakgrunnen

Nå kan du igjen bli henta heime, køyrt til butikken, handla, ta ein kopp kaffi og drøsa med folk før du blir køyrt heim. Treng du hjelp med varene, får du det heilt inn på kjøkenbordet.

Publisert 06.05.2021

3. og 4. klassingane på Imsland skule og barnehage har den siste tida vore med i Batterijakta og samla batteri til den store gullmedaljen; i allefall til sølv! Dei kom nemleg på 2.plass i Noreg og vann heile 20.000 kr.

Publisert 28.04.2021
Vassleidningar og utstyr ligg på parkeringsplass

Frå og med torsdag denne veka og ut neste veke, blir det ein del anleggstrafikk opp til Stemmetjørn. Arbeidet med Skjold vassverk vil pågå fram til sommaren, men det blir også tatt omsyn til turgåarane i det populære turområdet.

Publisert 26.04.2021

Alle i Vindafjord som fekk første dose av AstraZeneca, får no tilbod om Pfizer som dose 2.

Publisert 23.04.2021
Telefonkiosken er blitt pussa opp og fått profilering som synar fram konseptet gje ei bok, ta ei bok..

Den raude telefonkiosken er no transformert til ein flott lesekiosk.

Publisert 23.04.2021
Eldre kvinne får koronavaksine.

Per 23. april er vaksineringa kome til gruppe 6. Dette er personar i alderen 55-64 år med underliggande sjukdomar.

Publisert 18.04.2021
Kommuneoverlege Terje Kleiven

Smitten på Haugalandet har vore godt på veg ned denne veka, og ein har kontroll. Slik er det og i Vindafjord. Me har ikkje registrert nye smitta denne perioden. Dei fleste butikkar, treningssenter og serveringsstader har opna opp att, og skulane i kommunen vår er på gult nivå.

Publisert 16.04.2021
Eldre kvinne får koronavaksine.

Vindafjord kommune er nå godt i gang med vaksineringa. Alle over 65 år skal ha fått minst éin dose i løpet av veke 16. Er det nokon som ikkje har fått tilbod om vaksine i denne gruppa, må dei kontakta vaksinekontoret.