OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Til barn og unge i Vindafjord!

Har du lyst på ein prat? Helsesjukepleiar er her for deg!

Ta kontakt med oss!

Smittetilfeller i Sandeid fengsel

I romjula vart det avdekka ein positiv test av ein innsett ved Sandeid fengsel. Testing av alle innsette 3. januar avdekka fleire positive testar.  

Vindafjord kommune

Fengselet har i samråd med kommunelegen gjort naudsynte tiltak for å tilrettelegge for karantene og isolasjon. Det vil bli gjort ei ny runde med testing av innsette i fengselet mot slutten av veka.

Gå til temasida: Alt om korona

Aktuelt

 • 26.09.2023

  Erfaringsdeling om velferdsteknologi

  Måndag 25.09.23 var avdelingsleiarar i institusjon, einingsleiar institusjon, rådgjevar helse og omsorg og rådgivar i prosjekt TØRN helse og omsorg på erfaringsdeling på Randaberg i samband med utvikling av velferdsteknologi.
 • 06.09.2023

  Velkomen til foreldrekurs

  Helsestasjonen og familieteamet tilbyr i haust gratis foreldrekurs til alle førstegongsforeldre som har barn under skulealder. Kurset passar for alle. Du treng ikkje oppleva foreldrerolla som vanskeleg, eller at barnet ditt har behov for noko spesielt, for å delta.
 • 07.06.2023

  Førebyggande vaksine mot mpox (apekoppar)

  Vindafjord kommune har inngått eit samarbeid med Revmatismesykehuset i Haugesund om vaksinasjon mot apekoppar.
Til toppen