Vaksinekontoret planlegg nå for vaksinering mot årets influensa i veke 44 og 45. Mange har allereie bestilt time. Det blir ikkje drop-in i år, og det er nå opna for timebestilling på nett for å unngå lange telefonkøar.

Gutt 10 år, som likar fotball, mobilspel, lego, dyr, film med meir, treng støttekontakt som kan vera med han på organiserte aktivitetar eller finna på ting i nærområdet.

Influensavaksine blir sett i skulder.

Det blir nå opna for timebestilling til årets influensavaksinering på kulturhuset i Ølen i veke 44 og 45. Dette gjeld for dei som er definert i risikogruppe for influensa. Det blir ikkje drop-in i år.

Influensavaksine blir sett i skulder.

Det er mogeleg å bestilla time til influensavaskine for andre. Du går då inn via eigen ID-port. Under finn du oppskrift på korleis du gjer det.

Vaksinekontoret held denne veka fram med koronavaksinering. Det er framleis personar som tar kontakt for 1. dose. Det er gledeleg. Dei som er 85 år og eldre, vil få dose 3 først.

Hurtigtest-sett.

Anbefalingane om testing ved symptom gjeld fortsatt. Du kan velja om du vil testa deg sjølv med godkjent hurtigtest heime, eller ta ein PCR-test ved kommunal teststasjon.

FHI har opna for at du kan velja kva vaksinetype du vil ha, og massevaksineringa i Vindafjord er avslutta. Nå blir det i hovudsak vaksinering på koronakontoret i Ølen.

Vindafjord kommune avslutta denne veka massevaksineringa på kulturhuset i Ølen. Alle som er i målgruppa for dose 3 blir oppfordra til å ta kontakt med vaksinekontoret.

Plakat føredrag Ole Petter Hjelle

Kvar haust arrangerer Etne & Vindafjord Mental helse i samarbeid med VAF og andre markeringar i samband med verdensdagen for psykisk helse.

Influensavaksine blir sett i skulder.

Vaksinekontoret får for tida mange spørsmål om når det blir oppstart av influensavaksine. Planlagt start for risikogruppene er i midten av november, og vaksinen er gratis for desse målgruppene.