Publisert 16.07.2021
Eit trillebord med klare vaksinedosar.

Torsdag blei det sett ny vaksinerekord med 468 vaksiner i løpet av éin dag. Vaksinekontoret minner om at det er viktig å møta presis til vaksinering.

Publisert 14.07.2021

Frå og med neste veke vil etnebuar kunna vaksinera seg i Vindafjord om det er ledige timar.

Publisert 12.07.2021

Manntalet er frå den 12. juli 2021 lagt ut til offentleg ettersyn i servicetorget, Vindafjord rådhus. Manntalet vil vera tilgjengeleg for offentleg ettersyn til og med valdagen måndag 13. september 2021.

Publisert 12.07.2021
Barn bygger tårn med store legoklossar.

Treng du å veta meir om plan- og bygningslova? Då kan dette kurset ved Sauda vidaregåande skule vera noko for deg.

Publisert 09.07.2021
Eit trillebord med klare vaksinedosar.

Nå er det opna for vaksinebooking i gruppe 11. Det har medført at det er har blitt stor rift om ledige timar. Denne veka har ein også starta med vaksinering av barn og ungdom i risikogrupper.

Publisert 07.07.2021
Utsikt frå Øktaren

Nå kan du finna det ut på den nye nettsida Vakre Vindafjord som er lansert denne veka. Vakre Vindafjord vil visa deg kor kjekt det er å vera i Vindafjord enten du vil bu, jobba eller oppleva Vindafjord.

Publisert 02.07.2021
Vaksinedosar blir trekt opp.

Målet er å gje alle innbyggarar over 18 år i Vindafjord kommune første dose i løpet av kort tid. Då må alle prioritera vaksinering, sjølv om det er sommarferie.

Publisert 30.06.2021

Tidleg førehandsstemming er ei ordning for deg som ikkje har moglegheit til å stemma til hausten. Har du stemmerett, kan du førehandsstemma i Vindafjord sjølv om dette ikkje er din heimkommune.

Publisert 29.06.2021

Personar som har gjennomgått covid-19 må ta éin vaksinedose for å få gyldig koronasertifikat. Før du vaksinerer deg, er det viktig at du sjekkar kva informasjon som er registrert på deg.

Publisert 25.06.2021
Kommuneoverlege Terje Kleiven

Det har vore lite eller ingen smitte dei siste vekene, sjølv om me har hatt fleire personar i smittekarantene som nærkontaktar.