Vindafjord kommune skal saman med Rogaland Revisjon undersøka korleis innbyggarne opplever kontakten med kommunen. Då hadde det vore glimrandre å høyra kva du meiner.

Mange barn som spring trimløp.

Etter to magre korona-arrangement, blir det i år Ølmedal Rundt i tradisjonelle former. Med folkefest på Imsland bygdahus, mosjonistklasse, aktiv klasse og barneløp, i tillegg til stort matsal, drøs og god stemning.

Har du hageavfall du vil kvitta deg med, men ikkje nok til å køyra ein hengar til Toraneset? Nå kan du kjøpa HIM sin hagesekk og levera saman med restavfallet.

Mange er svært glade for oppstart av ei rute til for Handlebussen. To nøgde passasjerar tok bussen saman med representantar frå kommunen og Kolumbus til Joker Vats fredag.

Laurdag 7. mai er ein god dag å ta turen til Vindafjordmuseet. Aktivitetsdagen er for folk i alle aldrar som vil sjå museet og utstillingane, og ikkje minst vera med på handverksaktivitetar.

Koronakontoret avviklar tilbodet om vanleg koronatesting. Torsdag var siste dag med testing i teltet, som blir tatt ned om kort tid. Det er også slutt på elektronisk timebestilling og innmelding av positiv sjølvtest.

Minibuss køyrer på veg med grøn skog i bakgrunnen

Med Kolumbus med på laget som ny transportør, er det populære tilbodet med handlebussen både sikra og utvida. Fredag 6. mai går dei første turane.

Ut på tur-brosjyrer i vifteform.

1. april gjekk startskotet for årets Ut på tur i Vindafjord. Ni turar med ulike vanskegradar og seks lettare turar fordelt på alle bygdene. I tillegg til god trim, kan du også vinna gåvekort.

Knallkjekk opning av Vadhytta i Kolbeinshauglia den 22. mars. Hytta er eit samarbeidsprosjekt med mange aktørar. Rogaland fylkeskommune og Sparebankstiftelsen står bak satsinga.

THK stiftelsen reiser snart til Ukraina med ei ny hjelpesending. I veke 12 samlar dei inn utstyr og klede lokalt i Vindafjord.