Kjøpmann Gunn Vikingstad utanfor Joker Vikebygd.

Vindafjord kommune og prosjekt Vakre Vindafjord gratulerer Joker Vikebygd med prisen for årets butikk på sørvestlandet.

Hydrogenferja Hydra på veg inn Ølsfjorden.

Vindafjord kommune gratulerer Westcon i Ølen som vinnar av «Ship of the Year» med MF «Hydra»!

Vakre Vindafjord-benk og informasjontavle ved Arnestad. Benken er laga av Gnisten.

Kulturløypa i Sjoargata blir offisielt opna 9. september. Her kan du gå deg gjennom 100 år med historie i ei rundløype med fem punkt.

- Å utvikla ein grunderidè til å bli ein internasjonal milliardsuksess krev enormt mykje. Men AutoStore har vist at det i praksis er mogleg å starta og skapa store og lønnsomme bedrifter i distrikta, og kunne skalera opp til å bli eit internasjonalt selskap.

Frå den nye heimen i Røsslyngvegen på Vikaneset i Skjold har familien Lene Gregersen, Daniel Langelandsvik, Anders (16) og vesle Vegard (vel 3 månader) panoramautsikt og kort veg til alt.

Lukasz Andrzej set pris på å halda tett kontakt med sjåførar og medarbeidarar på fleire språk.

Lukasz Andrzej (38) kom til Ølensvåg som lagermedarbeidar i Ølen Betong for 12 år sidan, og sidan har han blitt verande.

Helene Hardeland jobbar med logistikk hos AutoStore.

Jobben i AutoStore var avgjerande for at Helene Hardeland (28) flytta heim igjen.

Helen Totlandsdal flytta heim til Sandeid og jobbar i Helgevold.

Helen Totlandsdal flytta heim i 2018 for å koma nærare familien. Då oppdaga ho også kor variert det lokale næringslivet var.

Styrmann Ole Andreas Baardsen på brua til ein Arriva-båt.

Ole Andreas Baardsen (26) er nytilsett styrmann i Arriva Shipping. Han vil ikkje byta arbeidsdagane på sjøen med nokon.

Utsikt frå Øktaren

Nå kan du finna det ut på den nye nettsida Vakre Vindafjord som er lansert denne veka. Vakre Vindafjord vil visa deg kor kjekt det er å vera i Vindafjord enten du vil bu, jobba eller oppleva Vindafjord.