Torsdag 21. oktober er den nasjonale refleksdagen. Vindafjord kommune markerer dagen med å dela ut gratis refleks på biblioteket og rådhuset.

Det blir kulturkveld i høve markering av dei utgjevne bygdebøkene «Heimar og folk i Sandeid» og ei avrunding av bygdebokprosjektet Vikebygd, Vikedal og Sandeid.

Vaksen mann sit på ein lysgrøn benk.

Nå kan du kombinera kulturminne og trim i fire løyper i Vindafjord. I løpet av september blir det arrangert fire KUL-TURar rundt om i Vindafjord.

Bli med på noko kjekt, nytt og spennande! Biblioteket startar opp med litterære pusterom fredagar i oddetalsveker kl. 12.00-13.30. Oppstart fredag 3. september kl. 12.00.

Perioden for koronaordning for frivillige lag og organisasjonar er utvida til 31. oktober, og søknadsfristen er forlenga til 15.november.

Gardavikjo med naust.

Vakre Vindafjord er verkeleg vakker desse fine sommardagane! Mange drar til strendene, og me er på jakt etter bilete frå di favorittstrand.

802 søkte Drømmestipendet 2021. Agnes Sesilia Andersen  var ein av dei 50 heldige vinnarane i landet. Ho fekk tildelt stipendet på 30.000 kroner søndag kveld. Det var Jens Nyland frå Norsk kulturskuleråd som delte ut prisen ved eit arrangement i Sjøperlo Hall.

Har du tenkt deg ut på tur i pinsehelga? Me anbefaler å gå ein eller fleire av dei 15 turane til Ut på tur i Vindafjord. Nå kan du senda inn kodeorda på papir eller digitalt skjema.

Telefonkiosken er blitt pussa opp og fått profilering som synar fram konseptet gje ei bok, ta ei bok..

Den raude telefonkiosken er no transformert til ein flott lesekiosk.

Bilete av Oda Malmin

I år er det Oda Malmins debutroman «Steinauge» frå 2018 som blir årets bok i prosjektet Hele Rogaland leser. Til hausten deler Rogaland fylkeskommune ut 30 000 eksemplar gratis ved folkebiblioteka.