OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Kulturskule

Vindafjord kulturskule er eit offentleg undervisningstilbod i musikk, dans og kunstfag til alle interesserte i kommunen. Barn og unge er hovudmålgruppe for kulturskulen sitt tilbod, men vaksne kan også søka.

Kalender

Aktuelt

  • Kunstverkstad for vaksne, våren 2024

    Vil du lære å teikne og male og utvikle dine skapande evner? Vil du oppleve glede av å lage dine eigne kunstverk? Både nybyrjarar og erfarne kan melda seg på kunstverkstad for vaksne. Me startar opp med nye kurs i januar 2024!
  • Vindafjord kulturskule - jubileumsskrift

    No er jubileumsskriftet til Vindafjord kulturskule tilgjengeleg! Ei flott julegåve som kan du kjøpa på biblioteket (Sjøperlo) og Ølen Bok og Papir (Ølen senter).
  • Leige el-piano i kulturskulen?

    Til dei som ønskjer å starta opp med piano/keyboard i kulturskulen, men ikkje har eit instrument akkurat no: Me har 6 el-piano med stativ og pedal som me leiger ut for 3 mnd. av gongen.
Til toppen