Skjold skule
Forskerfabrikken

Tysdag 31. mai var det endeleg tid for besøket 7. klasse hadde vunne i Forskerfabrikken sin mjølkebilkonkurranse. Det var ein spennande time kor me fekk lage slim og få vatn til å eksplodere! 

Hei Verden logo

Tysdag 7. juni kl. 14-17 er det tid for den årlege aksjonsdagen vår Hei Verden! Hovudmålet for dagen er å samla inn pengar som skal gå til prosjekt der barn i fattige land får hjelp. I år støttar Skjold skule prosjekt i Bangladesh. Det går an å lese meir om prosjektet her og her eller på heimesida til Hei verden.

Vikinggarden

Onsdag 18.mai var me i 6. klasse så heldige å få besøke vikinggarden på Bukkøy. Her fekk me prøve å vere vikingar ein heil skuledag.  

Fiskedag i Vats

 

I dag har 7. klasse vore i Vats og fiska, og laga masse god mat ute. Ein strålande flott dag i sola! 

Logo Barnevakten

Tysdag 8.mars blir det fokus på sosiale medier/nettvett på Skjold skule. 

Mjølkekartongbil

I haust laga alle klassane på mellomtrinnet fleire bidrag til Forskerfabrikken sin konkurranse om å lage ein bil av mjølkekartong. Vinnaren blei 7. klasse frå Skjold skule! Og ikkje nok med det - 5. klasse kom på 2. plass! Me hadde også fleire bidrag blant dei ti beste.

Haustfest

Tysdag 24. november var det haustfest på mellomtrinnet.  

Vegopning

Tysdag 17. november blei den nye vegen i Skjold offisielt opna. Heile skulen var med på dette. 

Mjølkekartongbil

På mellomtrinnet har elevane laga bilar av mjølkekartongar til ein konkurranse organisert av Forskerfabrikken. Dei treng mange stemmer! Det går an å stemme ein gang kvar dag, men det må gå 24 timar mellom kvar gang.

Fant du det du såg etter?

Kontaktinformasjon

Skjold skule
Vikanesvegen 4,
5574 Skjold
E-post : skjold.skule@vindafjord.kommun..
Telefon
: 53 65 57 40