Publisert 14.05.2021
Kommuneoverlege Terje Kleiven

Me har hatt til saman 142 smitta personar i Vindafjord til dags dato. I dag har me ein smitta og fire i karantene på grunn av smitten. Tilfellet er knytt til arbeidsinnvandring.

Publisert 14.05.2021
Full smittevernutstyr ved teststasjonen i Ølen.

Russen tok utfordringa, og det var god stemning i testteltet 11. mai. Tysdag 18. mai er det ny knuteutfordring og hurtigtest for russen. Teststasjonen i Ølen er stengt 17. maihelga.

Publisert 12.05.2021
Åtte damer som utgjorde vaksineteamet 12. mai 2021.

Det er stor pågang på vaksinetelefonen med dette spørsmålet. Mistanke om at andre snik i vaksinekøen går også igjen. Begge deler bidrar til lang ventetid på vaksinetelefonen.

Publisert 12.05.2021

Tysdag ettermiddag blei det stadfesta eit nytt smittetilfelle i Vindafjord. Det dreiar seg om importsmitte ved ei verksemd i kommunen.

Publisert 06.05.2021

Første trinn i utviklinga av koronasertifikat i Noreg er klart. Nå kan du sjå din eigen vaksinasjonsstatus og testresultat på helsenorge.no.

Publisert 26.04.2021

Alle i Vindafjord som fekk første dose av AstraZeneca, får no tilbod om Pfizer som dose 2.

Publisert 18.04.2021
Kommuneoverlege Terje Kleiven

Smitten på Haugalandet har vore godt på veg ned denne veka, og ein har kontroll. Slik er det og i Vindafjord. Me har ikkje registrert nye smitta denne perioden. Dei fleste butikkar, treningssenter og serveringsstader har opna opp att, og skulane i kommunen vår er på gult nivå.

Publisert 09.04.2021
Kommuneoverlege Terje Kleiven

Denne veka har me auka vaksinasjonstakten. Totalt er det sett nesten 1.500 dosar, der om lag ein tredjedel er fullvaksinert og to tredjedelar har fått sin første dose.